Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Δύο γκολ ο δικός μας Ποτουρίδης - ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕΕΕΕΕ


O αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Ποτουρίδης, σημείωσε και τα δύο γκολ στη νίκη της Εθνικής Παίδων επί της Σλοβενίας.

Η Εθνική ομάδα των Παίδων επικράτησε με 2-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Σλοβενίας, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του 1ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ενδιάμεση φάση).

Και τα δύο γκολ της ελληνικής ομάδας, που πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης, σημείωσε ο 17άχρονος (27/2/1992) αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Ποτουρίδης, με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, στο 9ο και 18ο λεπτό. Συνολικά, αγωνίστηκαν πέντε παίκτες του πειραϊκού συλλόγου, στη βασική εντεκάδα της Εθνικής Παίδων. Ο λόγος για τους Γιάννη Ποτουρίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Σταμογιάννο, Κώστα Κοτσαρίδη και Δημήτρη Διαμαντάκο.

Η σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας: Παπαθανασίου, Πλάντζος, Ποτουρίδης, Λαγός, Κ. Παπαδόπουλος, Σταμογιάννος (74' Βάτσης), Κοτσαρίδης, Βέλλιος, Μ. Παπαδόπουλος (60' Ταχμαζίδης), Βλάχος (70' Τσαμουρλίδης), Διαμαντάκος.

από redplanet.gr

1 σχόλιο:

  1. το παλικαρι(γιαννησ ποτουριδησ) παιζει τρομερη μπαλαααααααααα πρεπει να τον δοθμε συδομα στο καραισκακη να παιζει με τν μεγαλη ομαδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

e-mail

osfpblog@gmail.com

Αναγνώστες